17 May 2010

Yuna & Libresse

Yuna jadi model dan duta untuk Libresse Malaysia?!! Huhu. Aku baru perasan dowh mase logout dari Hotmail tadi. Ada iklan dia kat MSN Malaysia. 


Korang tau tak Libresse tu amender? Dia ialah international brand untuk pencuci/pembersih wanita [ feminine hygiene ]. Korang jangan tanye lebih-lebih sebab aku pown baru tau selepas bertanyekan Encik Google. Hoho. Apa yang penting kebersihan!!!

Yuna ni kalo aku ajak kawin dia mau tak? =)





Sarol Out

3 comments:

LIPISLADY said...

Sallam, first commentor

Sarol said...

salam..
u can always be 1st commentor..xder org singgah pon slalunyer..huhu

tOm said...

patut la br nampak td iklan die..